logo

 

Registreringsnummerkoppla 99 % av Nordens alla fordon till era system – snabbt, enkelt och kostnadseffektivt med AIS VeLink

VeLink är en registreringsnummerkoppling fram­förallt avsedd för företag som arbetar med produkter eller tjänster som inte ställer lika stora krav på fordonsteknisk information och frekvens på uppdateringar som VePro erbjuder – utan att för den skull behöva göra avkall på kvaliteten. VeLink kan antingen köpas som ett abonnemang med 1 till 4 uppdateringar per år eller som VeCloud, AIS web service.

VeLink innehåller en länktabell mellan registre­rings­nummer och kundens egen bildatabas. Alternativt kan AIS leverera en länktabell mot AIS VeCar, TecDoc, Vivid eller Olyslager om man jobbar med någon av dessa bildatabaser i sina system.

Träffsäkerheten mellan registreringsnummer och AIS VeCar är idag över 99 %, däremot är normalt träff-procenten några procent­enheter lägre mot andra bildatabaser då dessa inte är lika väl uppdaterade som AIS VeCar och därigenom saknar vissa nyare fordon.

Några fordons­uppgifter så som motoreffekt, motorkod, driv-medel, karosseri etc. medföljer inte. Dock kan VeLink med fördel komplet­teras med VeInfo för att få tillgång till unika fordonsuppgifter för respektive registre­rings­nummer.

VeLink finns för Sverige, Norge, Finland och Danmark.