logo

 

VeReg, Sveriges bilregister förpackat på ett enkelt, kundanpassat sätt med flexibla uppdateringar och till ett konkurrenskraftigt pris

Sedan hösten 2011 är AIS en av ett fåtal distributörer av det svenska Bilregistret (Vägtrafikregistret). Detta innebär att AIS nu inte bara kan erbjuda unika produkter baserad på fordonsuppgifterna utan nu också själva registret.

Förutom all fordonsdata finns nu även möjlighet att abonnera på ägarinformation som komplement.

Men vad är då fördelen med att köpa fordonsdata från AIS? Jo dels så blir tillgängligheten betydligt bättre, man väljer vilka paket man önskar samt antalet uppdateringar och i vilken månad och sedan hämtas dessa filer enkelt hem via AIS Kundwebb. Skulle något inträffa så som en datakrasch så kan filerna hämtas ner igen när som helst, AIS Kundwebb är öppen 24/7.

Förutom enkelheten så kan tilläggas att man alltid får kompletta register och inte bara förändringar vilket underlättar den egna administrationen.

Prissättning ger ytterligare en fördel med abonnemang från AIS. I och med att man kan välja enstaka paket beroende på ens behov så behöver man inte betala för stora registeruttag utan endast för det data man behöver. Det går även att abonnera då enstaka fält ur registret om man inte behöver all information inkluderat i ett paket och detta för hela fordonsbeståndet eller bara t.ex. MC, släpvagn, Lastbil etc.

Ett paket som är efterfrågat och värt att nämna är "Däckpaketet" som innehåller däckdimension fram och bak och som uppskattas av de som arbetar inom däckbranschen då man för en rimlig kostnad kan komma åt informationen utan att behöva köpa någon annan information.

För komplett information om paketens innehåll samt priser hänvisas till Faktablad VeReg samt Prislista VeReg som finns på här.